dimecres, 25 de novembre de 2015

ELS ALUMNES DE 3r VISITEN L'AJUNTAMENTEl dia 10 de novembre les dues classes de tercer van anar a visitar l’Ajuntament de Castelldefels.

Primer vam entrar a la Sala de Plens on es reuneixen l’alcaldessa i els seus ajudants,  que es diuen regidors i, entre tots,  decideixen com millorar la ciutat.
Allà ens van explicar com funciona  l’Ajuntament i vam veure un vídeo de cóm és Castelldefels i unes fotografies en les que es veia  des de l’edifici antic fins a l’actual.

Després ens vam seure als seients de la sala,  que eren molt còmodes, i vam esperar a que vingués l’alcaldessa i li vam fer preguntes sobre la seva feina.

Per últim vam baixar a un soterrani on hi és  l’arxiu històric. Perquè es troba al soterrani? Perquè hi ha tants documents que si estigués en una planta de dalt es podria enfonsar pel pes de tot el que està guardat. Hi ha documents de molts anys diferents ordenats en uns armaris amb rodes que es poden moure perquè ocupin menys espai. Fins i tot podriem trobar dades nostres arxivades.

Al final vam rebre un recordatori de la visita amb l’agraïment de l’alcaldessa i la seva signatura.

Ens va agradar molt la sortida!

AQUÍ teniu totes les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada