dimecres, 30 de març de 2016

Els alumnes de 3r visiten la comissaria de policia

Sortida Mobilitat Segura


El passat dimarts 15 i dimecres 16 de març les classes de tercer vam visitar la comissaria de la policia local de Castelldefels.
Vam pujar en autobús i vam anar a l’edifici de la policia local, a l’edifici modern que es va inaugurar l’any 2008.

Quan vam entrar ens van explicar que hi havia un vidre antibales. Per tot l’edifici hi havia  càmeres i portes amb contrasenyes perquè no entrin desconeguts i es moguin per la seu de la policia. Ens van ensenyar que la seva eina de treball que feien servir més és el boli, que els que manen a la policia porten ratlles a l’espatlla de l’uniforme...

També ens van ensenyar un  vídeo del seu treball; tot el material que fan servir en la seva feina (walkies, llanterna que es podia fer com una espasa làser, les bales, armilla antibales), que els policies anaven per número, és a dir, cadascú tenia un número assignat.

A continuació, vam pujar i ens van ensenyar el gimnàs, el vestuari on es canvien, la sala on el cap els dóna les instruccions, el camp de tir,la garjola, on guardaven les pistoles, sala d’actes, el pàrquing, la sala de descans, sala de comunicacions, sala on agafaven les denúncies, el despatx on tenen tot el que fan servir per treballar l’educació viària a les escoles i instituts.

Vam anar a una aula sota terra i vam veure on posaven els cotxes que havien robat o els que s’havia endut la grua perquè estan mal aparcats.

Al final, quan vam tornar a l’escola, ens van regalar unes xapes.


Si voleu veure més fotos cliqueu AQUÍ

Per veure tot l'àlbum de fotos entreu amb usuari i contransenya a la pàgina web de l'escola www.escolatorrebarona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada